Digitala varumärkes- och medietjänster

är till salu hos NordicDomains. Ring 0722 802 802 för prisuppgift.

Högkvalitativa domännamn är inte så lätta att få tag på och precis som lyxadresser är de lika sällsynta. Ta tillfället i akt och köp ett av våra exklusiva domännamn. När de är tagna är det oftast för alltid. Låt domännamnet arbeta för er och inte tvärtom.

Vi tillhandahåller kvalitetsdomännamn för företag, individer, organisationer och nystartade företag och hjälper till att anpassa en varumärkesstrategi som kommer att gynna hela din organisation. Lämna inte er viktigaste digitala tillgång till slumpen.


strajpa - strajpade, strajpat
verb
Uttal: [straj`pa]
dekorera (for­don) med dekal eller text

-Svenska ordboken

Vissa domännamn är värd mer än andra

Bra domännamn svåra att få tag på. Vi köper mest generiska namn och kollar alltid trademark status. Ibland händer det att vissa domännamn utgår och släpps tillbaka till marknaden efter en lång karantänperiod. Många av de mesta attraktiva domännamn auktioneras ut till ett mycket högt pris. Oftast handlar det om domännamn som består av ord som används mycket i sökmotorer, i reklamkampanjer, som är förknippade med en genre eller bransch, är lätta att komma ihåg, eller är välkända termer. Sådana domännamn kan minska behovet av stora marknadsföringskampanjer då potensiella kunder redan söker sig till dessa domännamn. De kallas för premiumdomäner och NordicDomains.se säljer sådana domännamn.Bra domännamn tillför ett värde till företag

Fokusera på varumärket och kunderna. Google ändrar sina algoritmer hela tiden och sökoptimeringen måste alltid utvecklas för att hänga med. Investera istället pengarna i ett minnesvärt premiumdomännamn som gör marknadsföringen mycket enklare.