Varför bygga ett varumärke - när ni kan köpa ett

Vi tillhandahåller kvalitetsdomännamn för företag, individer, organisationer och nystartade företag och hjälper till att anpassa en varumärkesstrategi som kommer att gynna hela din organisation.

Lämna inte er viktigaste digitala tillgång till slumpen.

Högkvalitativa domännamn är inte så lätta att få tag på och precis som lyxadresser är de lika sällsynta. Ta tillfället i akt och köp ett av våra exklusiva domännamn. När de är tagna är det oftast för alltid. Låt domännamnet arbeta för er och inte tvärtom.

NordicDomains.se är ett svenskregistrerat bolag som innehar F-skatt & moms.
hemsidesguiden.se - preview image
1834
optimeramera.se - preview image
257
elkaminer.se - preview image
1221
anonymisera.se - preview image
2099
skattejuridik.se - preview image
1930
brasexliv.se - preview image
5164
hired.se - preview image
174
improvisera.se - preview image
1333
teknikbemanning.se - preview image
1198
bilkollen.se - preview image
10786
webdesignagency.se - preview image
6712
autobutiken.se - preview image
1540
vvo.se - preview image
6808
hyrutdinbostad.se - preview image
2237
livegigs.se - preview image
349

Sök bland våra domännamn:

DISCLAIMER - VARNING FÖR BLUFF

2023-05-25 Nu har Förenade Bolag AB uppdaterat deras sida . Klick här för att komma till uppdateringen.

Domännamn släpps ibland och byter ägare. Det hände när vi köpte NordicDomains.se. Tyvärr har vi fått reda på att ett tidigare företag under namnet Insolmiko AB (länk till info på Allaboag.se) (konkurs inledd 2019-06-20) hade skickat falska fakturor, och investerat i fula marknadsföringstekniker som att uppmana företag att köpa domännamn de inte behövde ha, t.ex. .com och .org och så vidare. Vissa företag fortsätter att göra det även idag, men vi råder aldrig svenska kunder att köpa .com, och vi skickar aldrig falska fakturor.

Enda gången vi föreslår att folk köper flera domäner är om de har en konstig stavning eller vill använda .com eller .nu, då rekommenderar vi att alltid köpa den korrektstavad .se och se till att det pekar på namnet företaget vill använda. Detta pga. folk kommer fortfarande att surfa till .se dömänet och skriva mejl till .se-kontot.

Denna varning som Förenade Bolag AB har publicerat handlar om ett företag som hade använt namnet Nordic Domains på deras bluffakturor. Det var innan vi startade vår verksamhet och vi har inte haft något att göra med detta företag. Vi är emot fusk och stölder i alla dessa former. Vi har bett Förenade Bolag AB att förtydliga detta då det handlade om ett helt annat företag som inte längre finns. De har nu arkiverat samt skrivit en disclaimer om att det handlar inte om vår verksamhet.


strajpa - strajpade, strajpat
verb
Uttal: [straj`pa]
dekorera (for­don) med dekal eller text

-Svenska ordbokenVissa domännamn är värd mer

Precis som vissa fastighetsadresser har mer värde än andra så har vissa domännamn mer värde. Ett antal faktorer avgör värdet på ett domännamn, t.ex. sökordets popularitet och längden på namnet.

NordicDomains säljer huvudsakligen generiska namn och kontrollerar alltid varumärkesstatus. Ibland händer det att vissa domännamn raderas och släpps tillbaka till marknaden efter en lång karantän. Många av de mest attraktiva domännamnen auktioneras ut till ett mycket högt pris. Dessa är vanligtvis domännamn som består av ord som används flitigt i sökmotorer, i annonskampanjer, som är förknippade med en genre, produkt eller bransch, är lätta att komma ihåg eller är välkända termer. Sådana domännamn kan minska behovet av stora marknadsföringskampanjer eftersom potentiella kunder redan söker efter dessa domännamn. De kallas premiumdomäner.

Bra domännamn tillför ett värde

Fokusera på ditt varumärke och dina kunder. Google förändrar hela tiden sina sökmotoralgoritmer (programkodens möjlighet att visa bästa resultat och även hindra missbruk), och det är en utmaning att se till att sökmotoroptimeringen hänger med. Keywords har länge missbrukats för att locka sökmotorn att lagra vissa sidor som inte alls var tänkt att ha dessa kaywords, och konsekvensen är att keywords har väldigt lite eller ingen påverkan alls på dina sökresultat. Istället för att investera stora summor pengar i SEO väljer många att investera i ett minnesvärt premiumdomännamn som gör marknadsföring och sökandet efter kunder mycket enklare, och som lockar kunderna instinktivt.

Bedrägeri & phishing e-post

Tyvärr skickas många mejl från bedragare nuförtiden. Tittar man närmare på e-mailet så ser man att den avsändande e-postadressen inte är @nordicdomains.se, och länkarna leder inte till vår sida. Vi skickar endast mejl från vårt domännamnsändelse @nordicdomains.se (siffror inga nummer). Om ni misstänker att ni har fått en bluffmejl kan ni ringa oss eller mejla till sales@nordicdomains.se men följ inte mejlets länkar eller instruktioner och betala inget förrän du har dubbelkollat med oss. Som regel brukar vi redan ha telefonkontakt med våra kunder.

Det är bra att vara vaksam och källkritisk när det gäller denna typ av meddelanden. Det underlättar både för er och för oss.Våra populäraste domännamn

Här är de domännamn som får flest besökare på NordicDomains.se.

Parfymdirekt.se, Pizzarecept.se, Fliken.se, Profinans.se, Apoteko.se, Sminkochparfym.se.Behöver ni hjälp med marknadsföring

Vad sägs om riktiga människor i facebookgrupper gentemot siffror som feedback.

NordicDomains äger 500+ facebookgrupper med tusentals medlemmar. Vi startade grupperna för mer än 10 är sedan och våra grupper täcker varje region och stad i Sverige. Det är just sådan grupper som vi har som de flesta marknadsföringsbolag söker sig till för att annonsera.

Många andra företag erbjuder hjälp med marknadsföringen men oftast går de in i andra grupper och annonsera där. Sådana kampanjer blir kortlevadade då gruppägarna stänger av dessa företag. Kontakta oss om ni vill ha en kampanj i en eller flera av våra facebookgrupper till ett rimligt pris. Veckokampanjer startar från 495:- ex moms och når tusentals människor i det geografiska området som ni väljer. Ring 0722 802 802 så berättar vi mer.

Domänförmedlare

NordicDomains.se erbjuder hjälp till er som vill köpa loss ett domännamn som är upptagen. Oftast går det att köpa domännamn som inte används aktivt. Det finns dock inga garantier att domäninnehavaren vill sälja sitt domännamn.

Webdesign

Det händer mycket på internet och då gäller det att ha en snygg och funktionell hemsida så att första intrycket lämnar ett positivt intryck. NordicDomains.se har erfarenhet av det mesta inom systemutveckling, API:er och webdesign. Kontakta oss för mer information.

Webhosting & e-post

Vi kan hjälpa till att hitta ett förmånligt hostingerbjudande för ditt företag som passar mycket bra till start-ups, mindre företag och privatpersoner. Vi sköter skapandet av e-postadresser och andra inställningar som behöver göras för att komma igång med ert webprojekt.

joggy.se nettrade.se avkopplad.se advokatdirekt.se agenda.nu Acceptera.se petitions.se svajpa.se hejdoktor.se autogen.se nettravel.se betsite.se Bostadssajten.se Kolonilotter.se nordiccv.se purest.se morfeus.se krissamtal.se

strajpa.se barskolan.se flyttahem.se brukaskogen.se GymStore.se Utskrift.se hoody.se aidesign.se airsoftsweden.se keyless.se

pistolklubben.se cryptowallet.se reservera.se stiletto.se maskera.se brasexliv.se autocare.se fuktskydd.se renoveringsguiden.se mothers.se profinans.se webdesignagency.se leasabilar.se solproffsen.se hemestra.se maxodds.se laddsladdar.se

DoctorOnline.se laddkablar.se skaffabostad.se nyaluckor.se Nattlivet.se LiveGigs.se elbilsbolaget.se holo.se hjartstartaren.se Fundera.se degree.se Agilesolutions.se agilesystems.se Hedonism.se tryckreklam.se whitening.se auto360.se primadental.se joggy.se nettrade.se avkopplad.se advokatdirekt.se agenda.nu Acceptera.se petitions.se svajpa.se hejdoktor.se autogen.se nettravel.se betsite.se Bostadssajten.se Kolonilotter.se nordiccv.se purest.se morfeus.se krissamtal.se pistolklubben.se cryptowallet.se reservera.se stiletto.se maskera.se brasexliv.se autocare.se fuktskydd.se renoveringsguiden.se mothers.se profinans.se webdesignagency.se leasabilar.se solproffsen.se hemestra.se maxodds.se laddsladdar.se

DoctorOnline.se laddkablar.se skaffabostad.se nyaluckor.se Nattlivet.se LiveGigs.se elbilsbolaget.se holo.se hjartstartaren.se Fundera.se degree.se Agilesolutions.se agilesystems.se Hedonism.se tryckreklam.se whitening.se auto360.se primadental.se
Vi kan hjälpa till med er marknadsföring

Många marknadsföringsföretag annonserar i andras Facebook-grupper. De tar betalt men vill inte betala gruppägarna som har utvecklat grupperna. Till slut blir de blockerade från dessa grupper. Fördelen med att vi annonserar ert företag är att samtliga medlemmar ser din reklam. Vi bryr oss om att driva grupperna på ett korrekt sätt samt att inte behöva satsa på oetiska sätt att nå fram med ert budskap. Vi har 500+ facebookgrupper som vi har utvecklat under 12 år där vi kan annonsera till 100 000-tals individer och tusentals företag inom olika branscher och olika geografiska områden.

Bostadssajten.se preview image


Annonsera med oss preview image


Krogpersonal.se preview image